KONSULTATION

 

En konsultation varer ca 1½  time og foregår på klinikken, hvor vi starter med at tale om de ting som du er kommet i anledning af.

 

For at afdække problemerne bedst muligt spørger jeg om alt hvad du har fejlet tilbage til din barndom. Dette for at afklare hvilke bakterier der tidligere har belastet dig. Jeg vil også gerne vide hvilke vacciner du har fået, hvilken slags medicin du har modtaget gennem årene og  hvilke giftstoffer du har været i berøring med.

 

Vi skal tale om din kost. Hvilke fødevare du lever af i dag og

hvilken kost der vil være den bedste for dig i din situation.

Hvis dine symptomer kræver specialdiæt vil jeg sammensætte

en sådan til dig.

Du bliver, liggende på en briks, testet med Kinesiologi. Her aflæses dine organers energiniveau, ubalancerne findes og genoprettes - også med kinesiologi.

 

Du vil blive testet for bakterier, svamp, parasitter, blodsukker, infektioner, jordstråler, amalgamforgiftning, forgiftninger på medicin, tungmetaller, forskellige giftstoffer fra hverdagen dækkende alt fra udstødningsgas til organiske og uorganiske midler.

 

Er der allergier testes på fødevarer og de mest almindelige allergener.

 

Vi vil afdække hvilke forgiftninger og ubalancer du har i kroppen og finde ud hvad der skal til for at rense ud og styrke dit immunforsvar. Vi skal ligeledes afdække hvilke eventuelle mangler din krop har og hvad der skal til for at ændre det.

Du forlader klinikken med et program for hvad du de næste 6 uger skal gøre for at ændre på din tilstand. I denne periode står jeg til rådighed for dig på telefonen hvis du  skulle have brug for det.

Efter perioden på 6 uger kommer du på ny i konsultation, hvor jeg igen vil teste dig og evaluere din tilstand og fremskridt. Ved samme lejlighed finder vi den videre behandling for dig såfremt en sådan er nødvendig.