BIOPATI

Din krops velbefindende kan forstyrres og bringes i ubalance af mange forskellige ting. Fra stress, psykiske kvaler, bakterier til mangelfuld kost og forgiftninger af flere forskellige slags. Er kroppen i ubalance bliver du endnu mere modtagelig overfor forkølelser og infektioner og har lettere ved at få kroniske sygdomme. Formålet med Biopati er ikke bare at behandle symptomerne på sygdommen, men at fjerne årsagen til dem og på denne måde hjælpe kroppen tilbage til en sund og afbalanceret tilstand.

 

Homøopati

Homøopati er en behandlingsform, hvor små doser specifikt udvalgte lægemidler stimulerer kroppen og sindet til at genfinde sin sunde balance.  Princippet er, at et lægemiddel som i store doser fremkalder en sygdoms symptomer hos raske mennesker, i små doser vil helbrede den samme sygdom, fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

 

Altså, homøopati er en medicin der modvirker de selv samme symptomer som det oprindelige stof kan fremkalde.
– Derfor bruger man i homøopatiens verden betegnelsen ”Lige behandler lige”!

 

Homøopati er blevet praktiseret i 200 år og er grundlagt af den tyske læge Samuel Hahnemann.

I dag praktiseres homøopati i 41 ud af 44 europæiske lande, er officielt anerkendt i lande som New Zealand og Sydafrika og indgår som en integreret del af de nationale sundhedssystemer i bl.a. England, Australien, Tyskland, Østrig, Frankrig, Holland, Brasilien, Mexico og Indien.  Ifølge WHO bruger ca. 400 millioner mennesker verden over homøopati som primær behandlingsform.

Kostterapi

Kosten er kroppens byggesten. Mange sygdomme kan ofte afhjælpes med en lettere kostændring men skal tilpasses kroppens behov. Sammen finder vi en kur som du har mulighed for at overholde.

 

Vitamin og mineralterapi

Livsnødvendige næringsstoffer som kroppen oftest ikke er i stand til selv at danne, må tilføres gennem kosten. Vitaminer og mineraler kan i meget store - eller mindre doser anvendes som medicin.

 

Udrensning af kroppen

For at understøtte de indre organers funktion og hjælpe kroppen af med ophobede affaldsstoffer i organer, slimhinder, led eller væv, bruges homøopati eller urter i form af ekstrakter, kapsler/piller eller the.

Immunstimulering

Immunforsvaret skal understøttes med tilskud i det omfang kroppen har brug for. Det kan enten være i form af urter, homøopati eller vitamin og mineraltilskud.