ALLERGI

 

Årsagen til din allergi

kan fjernes med Kinesiologi

Forestil dig et barn i leg en dejlig sommerdag på en herlig grøn græsplæne. Barnet falder over en bold og kører sin kind hen over græsset. Forskrækkelse. Smerte. Pollen! -Mere skal der ikke til for, at kilden til en allergi er lagt. Græs er pludselig blevet lig med noget ubehageligt, noget farligt og denne oplevelse bliver lagret i hjernen. Efterfølgende kan ethvert møde med græspollen aktivere alarmsignaler i kroppen og alle de gængse allergi symptomer udløses.

 

Allergi er derfor intet andet end en refleks i underbevidstheden der udløser en kropslig reaktion. Kroppen råber advarende "fare på færde", -flygt!

 

Med Kinesiologi kan årsagen til en allergi afdækkes og afhjælpes. (læs mere om Kinesiologi på forsiden). Først finder man ved en enkel muskeltest (tryk på armen) frem til på hvilket tidspunkt i livet, at årsagen til allergien er blevet lagt. Hvornår blev denne hændelse indkodet i hjernen?

 

Når dette er gjort skal hjernen omkodes. Ved en lige så enkel metode fortæller man derefter hjernen, at den ikke mere behøver at udsende faresignaler og bombardere kroppen med et kompagni af histamin. Ja, -der var et fald, en smerte og iøvrigt en ganske harmløs tot græs med lidt pollen på!

Resultatet er, at kroppen stopper med sine faresignaler og stress når den derefter møder græs. Græs vil ikke mere blive betragtet som en fjende. Faktisk kan man på denne måde stoppe et akut allergiudbrud på samme måde som man kan behandle en kronisk allergi.

 

dots Denne metode kan bruges overfor allergi af:   Alle pelsdyr.   Husstøv og støvmider.   Diverse fødevarer.   Birkepollen.   Græspollen.   Bynkepollen.   Dufte.   Kemikalier.   Tryk og kulde.   Skimmelsvampe.

 

Hvor mange behandlinger?

De fleste får en mærkbar hjælp allerede efter første behandling. For at blive helt symptom og medicinfri er to til tre behandlinger det mest almindelige. Nogle skal dog have op til 5-6 behandlinger. Sjældent mere, men afhængigt af hvor mange forskellige allergier vi skal behandle og hvor dybt traumet ligger. I nogle tilfælde er det en god idé, at få nok en behandling efter et år.

 

Hvad ligger der ellers i handlingen?

Der ligger oftest andre fysiske ubalancer i kroppen under og efter en allergi. Under den første test, gennemgår jeg på Biopatisk vis (se på forsiden under Biopati) samtidigt kroppen for fordøjelsesproblemer, blodsukker ubalance, bakterier og parasitter, vitamin og mineralmangel samt for eventuelle forgiftninger. Vi kigger også på din kost da de fleste spiser lidt uhensigtsmæssigt i forhold til deres fysiske ubalancer.